Prodajemo višak kupina - smrznute i u soku

Updated: Oct 27


Evo još jedna sezona je završila. Imamo viška kupina. Držimo ih zamrznute. Ako želite, a tu ste u okolici Kutine, možete doći i kupiti zamrznute (u PV posudicama od 500g.). Svaki dan si uzmete po 25-30 komada kupina, pustite da se odmrznu i pojedete ih. Za svaki završetak obroka, 💯 grama odmrznute kupine, zadovoljit će i do 65% dnevne potrebe za manganom i 25% vitamina K... Cijena 1kg smrznutih kupina je 35 kuna.Sok od kupine - 1.000 ml (staklena boca)


Prirodan sok od kupina, dobiven postupkom kombinacije parenja i prešanja, tako da nema krutih ostataka, sok je pasteriziran, nije bistar, mutan je, ali nema krupnih ostataka - nije kašast. U sok nisu dodani nikakvi aditivi, konzervans, bojila, niti šećer.


Kako nema dodanog šećera u ovom načinu pravljenja soka od kupine, osjeti se blago trpki i kiselkasti okus, ali ugodnog, neobična mirisa, blagog okusa kupine. Ako ga se pije polako i hladnog i ako ga prošarate po cijelim ustima, jasno će vam biti zašto je neobičan.


Preporuka je ovog soka od kupine konzumirati 30 - 100 ml dnevno.

(Pakiranje je dovoljno za 10-30 dana konzumiranja)


Ovaj sok za kupce iz okolice Kutine prodajemo za 40 kuna, ako sami dođu po njega ili ga mi donesemo njima, a za sve one koju kupuju sa dostavom, cijena 1 litre soka od kupine je 50 kuna + poštarina.


10 views0 comments

Recent Posts

See All